Frokostordning Århus

Nem og lækker frokostordning i Århus 

Søger du og dine kollegaer en nem og lækker frokostordning i Århus?  

Måske arbejder du et sted, hvor det ikke er muligt at købe en frokost i kantinen. Det er dog stadig muligt for dig at få et nemt og lækkert måltid mad sammen med dine kollegaer. Hos https://able.dk/ får du mulighed for at dig og dine kollegaer nemt og enkelt kan bestille jeres næste lækre frokost med en frokostordning Århus. 

Det kan være, I er en lille virksomhed, hvor det ikke giver mening at få oprettet en frokostordning i huset. Her passer det perfekt at få en frokostordning udefra. Oftest kan det være svært at koordinere på sin arbejdsplads, hvem som bestiller og afhenter, hvis I bestiller mad udefra, og er maden forsinket, så har man mindre tid til at nyde sin mad i frokostpausen. Hos Able får du leveret maden til et bestemt tidspunkt, og man undgår at maden er forsinket.  

Nemt og bekvemt 

Du er måske træt af at stå at smøre madpakke eller variere din frokost, så den bliver spændende og indbydende. I er måske en del på arbejdspladsen, som ønsker en frokostordning i Århus, men I ved ikke hvordan og til hvilken pris. Alt dette kan I få svar på ved at gå ind på linket ovenfor.  

Forskelligt udvalg 

Som oftest kan du vælge imellem forskellige køkkener hos able. Dermed får du mulighed for at tilpasse og variere, så I alle finder lige den smag, som passer til jeres arbejdsplads. I kan bestille ned til 5 kuverter, og hvis I ønsker at skifte køkken, skal I blot meddele dette en uge i forvejen. Det er desuden muligt at tilpasse hver enkelt kuvert, hvis der er en eller flere som har allergier eller er af en religiøs overbevisning, som gør, at enkelte fødevarer skal undgås.  

Det sociale aspekt i en frokostordning 

Måltider binder folk sammen. Ved at nyde sin frokost sammen kollegaer imellem, så skaber man tid og rum til at få snakket om stort og småt. Her kan man spørge ind til hvad kollegaen mon har oplevet i weekenden, eller hvordan det mon er gået med det ene eller andet. Det giver også en følelse af sammenhold og fælles afsæt at nyde mad, som er tilberedt til jer som gruppe. Måske du sidder som leder et sted, og mangler en måde at forbedre arbejdsmiljøet eller skabe bedre sammenhæng og team-ånd i gruppen. Her kan det være et sted at starte med en frokostordning i Århus. 

Varierende og nærende mad 

Maden sammensættes og tilberedes i køkkener med høj kvalitet, og hvor der er fokus på smagsoplevelsen. Det gør, at du som forbruger, er sikker på, at du får nærende mad, som giver din krop det bedste afsæt til at præstere dit bedste. Når I bestiller mad fra Able, er der en bestillingsansvarlig, som fungerer som kontaktperson hos jer. Herigennem kan I give tilbagemeldinger på, om maden var god og evt. forbedringspunkter. Som tak for hjælpen med at give feedback, får I en lille gave efter 30 besvarelser. På den måde er det muligt at tilpasse og sørge for, at kvaliteten er helt i top.