En lanterne kan mere end blot give lys

Belysningen i ens hjem er en ekstrem vigtig ting. Det er en kunst og i øvrigt meget vigtigt for stemningen at ramme den rette belysning i forhold til, hvad de enkelte rum skal benyttes til. Som et alternativ til normale lamper kan der benytte lanterner. En mulighed for virkelig at lave en særpræget stemning.

Hvad er en lanterne?

En lanterne er som en lygte eller kan måske mere beskrives som en delvis gennemsigtig beholder, som indeholder en lyskilde. Lyskilden er dermed beskyttet mod vind, snavs, regn og vand. Lanterne kan være fastsiddende eller de kan være transportable. Der findes lanterne i en række forskellige materialer. Generelt er der bare mange muligheder for lanterne til mange forskellig behov.

Indendørs og udendørs

Du kan bruge lanterner udendørs og indendørs. Og der findes naturligvis udgaver af lanterne, der er designet til forskellige forhold. Det er både selve designet, men også materialerne, der gør en lanterne egnet til henholdsvis udendørs og indendørs brug.

Lanterne til udendørs brug kan hjælpe med at din altan eller terrasse vil føles som et rum, og specielt levende lys kan skabe en rigtig god stemning. Er din lanterne til indendørs, er det en god ide at vælge et design, der passer ind og komplimentere den øvrige indretning i dit hjem. Det er blandt andet en god ide at tænke sammenhæng med almindelige lysestager, når du indretter med lanterner.

LED lanterner

Det er efterhånden den mest benyttede lyskilde i de danske hjem. Og LED er også kommet ind i lanterner til udendørs og indendørs brug. Der er meget fordele med LED. Du sparer strøm og dermed penge i forhold til gammeldags glødepærer, og så bliver LED ikke påvirker af vind og vejr. Generelt er LED bare lettere at arbejde med.

Også i bambus

Blandt mange muligheder for lanterner er det også muligt at få lanterne lavet i bambus. Disse er naturligvis specielt godt egnet til lanterner udendørs. Bambus er som de fleste ved, meget hurtigt voksende og dermed også meget bæredygtigt. Desuden er bambus meget slidstærkt, og det har en lang holdbarhed – også i det danske klima, der kan været barskt. Det er altid en god ide at holde din bambuslanterne pæn med regelmæssig oliebehandling og sørge for, at de opbevares et både ventileret og tørt sted over vinteren. Så kan de holde længere tid end forventet og bidrage positivt til din indretning i mange år.

Køb online

Som så mange andre spændende produkter kan du med fordel også købe dine lanterner til udendørs og indendørs brug online og få dem leveret direkte til døren. Hos Hemmingsen Interiør kan du i ro og mag bestille via deres webshop, hvor udvalget er stort. Find lige præcis den lanterne til udendørs, der passer til dit behov. Det har aldrig været lettere at få noget hyggeligt og funktionelt direkte til dit hjem, så din familie kan nyde lanternerne med det sammen. Og så ovenikøbet med fri fragt og med en kundeservice helt i top. Det kan ikke være meget lettere.